Den stora dagen och den hemmagjorda klänningen
Den 13 Maj var det dags. Dagen som planerats i ett och ett halv år var äntligen inne och klänningen som planerats i ett års tid var redo. Det tog lång tid att sy den, planerandet, Toilen som jag jobbade så mycket med. Titt som tett blev jag också trött på den och behövde andra projekt emellan. Men till slut blev det en klänning, och här är den:
 
Det kunde inte har varit en mer perfekt dag, strålande sol, körsbärsrtäden i blom, glädjetårar och skratt. Jag är otrolig nöjd med att jag lyckades sy den här klänningen och otroligt nöjd med min dag. Temat på bröllopet var vintage och mina fina tärnor är klädda i Dasy Dapper klänningar. Alla bilder är tagna av Helsingborgs fotografen Linus Eriksson. Kan säkerligen visa mer från bröllopet och festen vid ett senare tillfälle men först ut ska jag berätta hur jag lyckades sy den här klänningen och så klart beskriva material mm i detalj. 
Kram så länge!
Ny blogg nya möjligheter

Nu är mitt efternamn bytt så varför inte också byt blogg! Miss C Design kändes helt enkelt inte rätt längre.

Jag kommer fortfarande främst att skriva om sömnad och visa upp vad jag syr. Lite DIY och ett och en och annan virkad skapelse kommer dyka upp. Först ut kommer jag att ha ett större inlägg om bröllopsklänningen! Avslöjandes samt hur jag sydde den.

Här är också en liten snek peak från vår bröllopsresa som jag såklart också kommer att skriva ett lite större inlägg om.

 Vet ni vad mer!? Jag kommer att gå en kurs i mönsterkonstruktion i höst. Ska bli super kul och spännande.

Ha det bra så länge! Puss och kram